Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ki a szabadba - marha receptek bogrács, grill képes leírás - Marha recept.tlap.hu
részletek »

Ki a szabadba - marha receptek bogrács, grill - Marha recept.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: marha-recept.tlap.hu » Ki a szabadba - marha receptek bogrács, grill
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bográcsgulyás

Bográcsgulyás

A vastagon kizsírozott bográcsba rétegesen beleteszem a kis kockákra vágott húst, az összevágott hagymát, a finomra vágott fokhagymát és a köménymagot. A tetejére kerül a zöldpaprika, a paradicsom és a zellerlevél. Megsózom és gyakori keverés és rázogatás közben zsírjára puhítom a húst. Ezután pirospaprikát, cseresznyepaprikát beletéve a 4-5 l-es bográcsot félig felöntöm vízzel...

Faszenes kerti grill recept

Faszenes kerti grill recept

Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu! Hívjon bátran.

Fűszeres húsrudacskák nyárson

Fűszeres húsrudacskák nyárson

A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, a mustárral, a ketchuppel, a fokhagymával, a hagymával, és letakarva hűtőben 2-3 órát érleljük. Sütés előtt rudacskákat formázunk a húsmasszából, amit hurkapálcára teszünk, és a grillen kíméletesen megsütünk, ügyelve, hogy ne száradjon ki. Köretnek a burgonyát megmossuk, megcsepegtetjük a hús visszamaradt zsiradékával, szaftjával, fóliába csomagoljuk, és a grillen kb. 20 perc alatt megsütjük...

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Grillezett marhahús receptek a Jólkifőztemen

Grillezett marhahús receptek a Jólkifőztemen

Grillezett marhahús receptek a Jólkifőztem oldalon. A Knorr séfjei elhozták neked a tökéletes grillezett húsok titkát. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet? Szükséged van egy jó ötletre? Nem vagy biztos a dolgodban? Esetleg apró konyhai praktikákra lennél kíváncsi? Van egy jó hírünk, a legjobb helyre jöttél! Az oldalon számtalan receptre bukkanhatsz kezdve a különleges konyháktól egészen a hazai ételekig. A számos ételvariációk mellett séftippeket is olvashatsz, hogy főzés még könnyebben menjen, és a végén elmondhasd ezt jól kifőztem!

Kaldenecker grill - marhapecsenyék videóval

Kaldenecker grill - marhapecsenyék videóval

A grillezett marha akkor legfinomabb, ha rózsaszínűre sütjük. Finom és szaftos marad, ha sütéskor nem szurkáljuk meg villával vagy késsel. Tűzről pattant finomságok a terítéken. Marharostélyos - A marha hátszíne és a nyaka közötti részből vágják a rostélyost. Jó minőségű, kellő szakértelemmel érlelt, zsírral, faggyúval gazdagon átszőtt, márványos marhahús az igazi. A marhahúst felhasználás előtt érlelni kell. Az argentin marhát különleges előírások, és szabályok szerint dolgozzák fel. Vákuumcsomagolásban a hajóúton körülbelül három hétig érlelik saját levében, hozzánk már konyhakészen érkezik. A zsírral átszőtt részek a legfinomabban elkészíthető darabok. A zsírszövetektől lesz a marha porhanyós és omlós. Ezért ha vásárolunk, válasszuk a márványos átszőtt darabokat....

Roston sült mustáros magas hátszín szelet

Roston sült mustáros magas hátszín szelet

Mit süthetünk roston? Mindent, amit a konyhában hirtelen lehet kisütni. Így grillezésre a marha részei közül csak a vesepecsenye való, illetve más része csak darálva alkalmas, a sertésből a karaj meg a tarja (ha a konyhában előpároljuk, akkor más részeit is a rostra rakhatjuk), a borjú meg a fiatal malac bármelyik húsos része, de legfőképpen a csirke meg a halfélék. Köretnek mindig kínáljunk hozzá többféle különleges salátát, friss kenyeret, de roston is megsüthetünk bármilyen zöldségfélét. A burgonyát, vöröshagymát héjastól, alaposan lesikálva, alufóliába csomagolva közvetlenül a parázs közé dughatjuk: amire a pecsenye elkészül, a krumpli is megpuhul...Roston sült mustáros magas hátszín szelet: A mustárt elkeverjük a borssal és az olajjal, ezután a hússzeletek mindkét oldalát bekenjük a keverékkel. 1-2 órát állni hagyjuk, majd faszénen előbb erős parázson 2 percig hirtelen sütjük, ezt követően a rost szélére húzva vagy a rostot feljebb emelve gyengébb tűzön mindkét oldaláról kb. 12 percig sütjük.l.

Saslik ínyenc módra

Saslik ínyenc módra

A húsokat megmossuk, 2 cm vastag szeletekre vágjuk, nyársra húzzuk és közéjük tesszük a kis darabokra vágott szalonnát. A borsot és az olajat összekeverjük, és a húst alaposan bekenjük vele. Állni hagyjuk. A nyársakat a rostélyra helyezzük, vagy elektromos grillsütőbe tesszük és lassan forgatva megsütjük. A húst sütés után sózzuk...

Szezonnyitó grillrecept marhahúsból, salátáva

Szezonnyitó grillrecept marhahúsból, salátáva

A Borsán hivatalosan is megnyitjuk a grillszezont, amelynek egyértelmű jelszava: csak semmi faxni. Elő a férfikezekkel, némi marhahússal és jókora adag zöldséggel...A húst a grillezés előtti este bedörzsölöm a fűszersóval és hűtőben érlelem. Másnap a leégetem a faszenet, és az izzó parázson először átpirítom a hús két oldalát, így kérget kap a hús, bezáródnak a sejtek, nem vész el a sejtnedv, ergo szaftos marad a hús. Utána a kevésbé forró részén a grillnek tovább sütögetem.

Tuti menü